Nätterna


Elton har börjat sova riktigt bra igen, på nätterna! I förrgår natt sov han 20-07 i sin säng, utan ett ljud. Och i natt sov han 20-07, dock kom han till oss 01:30.

I går hade vi en riktig mysdag! Först frukost, med tända ljus som vanligt! Sedan kom gammelmormor. Försökte få Elton att sova, men han vägra verkligen.. Efter 2 timmar somna han, men sov inte äns en ½ timme. Typiskt!
Efter fika for jag och gammelmormor på Expert, min nya telefon (SonyEricsoon C901) krångla med kameran. Men de gick smidigare än jag trott! Jag fick en ny telefon direkt, fixa lite papper och sedan var de klart :) Skönt!
När vi var där, ringde Roger till gammelmormor och bad oss köpa med grejer till bakning. Karl hade fått fnatt och ville baka bullar(?!) :) Och så fick de bli!
När vi kom hem baka vi bullar, hela lilla familjen. Jättemysigt och Elton tyckte de var superkul! Vi oxå, speciellt Roger :) Självklart blev de bus medans bullarna jäste. Och såklart blev de iskall mjöl och nybakta bullar, senare på kvällen! Elton åt två stora, han tyckte nog om dom! Och Roger var så stolt, att han lyckades så bra med sina allra första bullar! :)
Efter baket fick Elton ett bad, man blir ju kletig av bullbak! Roger plocka undan medans, guld värt!

Resten av kvällen satt vi i soffan, med lite popcorn och film. Först Johan Falk, sedan The Road. The Road var, ja, jag vet inte.. Ganska bra, tror jag! Väldigt bra skådespelare och bra "sminkat". Dock fick jag ont i hjärtat, man blir sådär stressad och rädd. Haha! Jag fattar inte varför jag utsätter mej för sånt, när jag vet hur jag reagera.
Vi kom inte i säng förrän 00:30, vilket är påtok för sent! Vi måste verkligen lägga oss tidigare..

Elton sover, han somna ju i min famn, så nu ligger han i sin säng. Men han verkar sova oroligt, hoppas bara han sover ett tag till. För han behöver de, han klara inte hela dagen med bara en ½ timmes sömn!
Roger är hemma på lunch, så de är väl bäst att jag är lite social ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0