Lunchen


Efter att Elton sovit klart och vi fått lunchen i magen, klädde vi på oss och gick ut! :) Först en snabbis på lill Ica, sedan intog vi pulkabaken! Helt lagomt brant, för Elton (och oss)! Elton tyckte de var så roligt, vifta med armarna och skratta högt :) Så underbart skratt!
Efter en timmes bus i snön, börja Elton grina och ville inte alls busa mer. Tror inte att han sov länge nog.. Så, vi fick gott gå in igen. Rödblommiga och fikasugna!
Inne tog vi lite saft och Tigerkaka (dock köpt..), Elton gnällde vidare även inne. Så efter middagen muta vi med ett bad, vilket gav glada miner igen ;) Men precis när naglarna var klippta och kläderna av, fråga Frida om vi ville komma upp och busa. Arvid hade svårt att hålla sej vaken och var i behov av bus. Så vi kila upp dit i stället och badet fick vänta. Blev först grin, då Elton insåg att de inte blev nått bad. Men så fort han fick på sej jackan förstod han att vi skulle ut, var de okej igen! :)
Hos Frida och Arvid blev de massa bus, men pojkarna hade lite svårt att dela med sej ikväll. Så lite sura miner blev de ikväll, men med tanke på hur trötta dom båda var, var dom ganska snälla ändå!

Hemma blev de direkt till badet (för att vi skulle "hinna" med oss..). Men badet blev inte alls som tänkt, utan Elton börja grina hysteriskt och ville inte alls bada.. Så de blev jamas och gröt direkt.
När Roger gick för att natta, börja Elton tokgrina(?). Han hade tydligen sätt en annan tutte, som han ville ha. Så efter att dom bytt tutte, somna han direkt. Sötunge! :) Elton somna innan 20, tyst och snällt.

Jag haft fortfarande inte kommit in i duschen(?), så jag ska snart pallra mej dit, innan de är dags för sängen. Elton verkar ha en massa mardrömmar, vaknar och grinar lite titt som tätt. Får väl se hur natten blir..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0