Underbara


Vilka underbara dagar vi haft! I går hade jag och Elton en heldag med Malin. Var runt i Birsta och kolla på utemöbler åt Malin, var på Birsta City och åt glass och myste runt :) Tack Malin!
När vi kom hem på eftermiddagen, var vi bara in och vände, hämta vagnen och gick på lill Ica. Handla till middagen, medans Roger bytte däck på bilen.
Resten av kvällen gick på tok för fort, hann bara med lite soffmys och ett kvällsbad, innan Elton skulle sova.

I morse ville Elton ha morron klockan 07, som vanligt. Lite frukost och bus. När Elton skulle sova, passa även jag på att slumra till. Lite över en timme sov vi, mycket skönt! 
Fixa lite lunch och sedan bestämde vi att vi skulle fara till gammelmormor. Solen hade börjat lysa igen (de tok snöa ju tidigare på dagen!) och vi hade lovat att byta däck åt hon. Sagt och gjort, så fick de bli!
Hemma hos gammelmormor bytte Roger däck, medans plaska vi runt i alla vattenpölar och Elton hade mycket roligt!
Gammelmormor bjöd på lyxmiddag: Fläskfile, bakpotatis/rå stektpotatis och sallad. Sjukt gott! Till efterrätt fick vi årets första jordgubbar och grädde, mumsigt värre!
Elton har varit jättesnäll hela dagen! Han har lekt, busat och skrattat hela dagen. Så kul! :) Dock blev han trött mot slutet, då klockan blev över 20 innan vi kom hem. Han var så trött så vi hann knappt byta blöja och fixa jamas. Han slockna direkt när vi la oss, sötlöken!

Jag har suttit i fotbad nu på kvällen, lyx! Har filat och smort fötterna och tillomed målat naglarna, röda! Var verkligen på tiden.
Nu kollar vi på film eller halvkollar iaf. Ska snart krypa ner under täcket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0