Hinken
I dag när jag stod och diska efter frukosten, tyckte jag att de blev tyst lite för länge. Så jag gick och kolla Elton, som var i vardagsrummet. Där satt han på golvet och försökte komma ur hinken!
Han älskar att ha den på huvudet, som en hatt. Men nu hade han fått ner den lite för långt, så handtaget hade fastnat..
Sluta med att vi fick klippa av handtaget! :)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Joo :) Skulle vilja få bort det helt, men det är tyvärr inte så lätt. Och man känner sig inte så sugen att börja bråka mitt i natten att inte ge henne nå välling. För det skulle bli ett jäkla liv!Hon brukar vakna allt mellan 6-8. Oftast mellan 6-7, men nu då hon varit sjuk har hon sovit till nästan 8 :) Jag gillar inte heller då hon inte äter. Jag vet snart inte vad man ska göra, man testar med allt, luras osv. Men det duger ju aldrig! Och har hon bestämt sig för att INTE ska ha något mer (då hon precis bara smakat på maten), då ska hon verkligen inte ha mera heller.

2010-04-08 @ 20:05:17
URL: http://wildbee.blogg.se/
Postat av: Fattie

ojojoj.. ja småbarn tänker inte alltid långt nog ;) Men vilken gullunge han tycks vara!Svar: oooh, TACK tack TACK!Tror du? Jag hoppas.. sommaren närmar sig med stormsteg och jag börjar bli otroligt nervös inför det faktumet att jag SKA sola och bada den här sommaren....

2010-04-08 @ 21:39:41
URL: http://tjockasmalajag.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0