Helgen


Helgen har gått jättefort, för fort.. I Fredags låg vi i soffan hela eftermiddagen och kvällen, åt chips och myste! På Lördagen tog vi lite sovmorron och drog oss i sängen. När vi klev upp gjorde vi allt vi egentligen skulle ha gjort kvällen innan ;) Städa, packa och gjorde de sista innan vi skulle fara. Strax efter 10 kom gammelmormor, åkte och handla och sedan for vi mot Ljunga.
När vi kom dit var inte Elton hemma :/ Han var ute och åkte med morfar.. Men när han väl kom hem, blev de puss och kramkalas! Dock var Elton med intresserad av att visa sin nya fina cykel, än att kramas med mamma och pappa ;) Sötlök!
Elton och Roger passa på och sova medans vi var och duka till kalaset. Dom sov över 2½ timme, mina tokar!
När vi kom tillbaks fixa vi sen lunch, åt den och sedan rulla eftermiddagen på alldeles för fort. Hann slänga på oss lite kläder, stoppa Elton i duschen, slänga på lite smink och sedan traska vi bort till scaoutstugan (där vi skulle ha kalas för Martin).
En lyckad kväll med massa tårta, paket, busa och gott dricka :) Strax innan 21 gav vi upp, då var Elton supertrött. Var menat att vi skulle stanna i Ljunga, men så blev de inte. Så vi for hem till stan. Elton vägra somna i bilen, vi skulle bara sjunga :)
När vi kom hem bädda vi ner oss alla tre och somna nog ganska snabbt, alla tre!

I går hade vi en riktig mysdag! På förmiddagen var vi inne, busa och fixa på. Sedan sov vi lunch, i nästan 2 timmar! Efter de klädde vi på oss och gick ut i solen. Vi tog en prommenad bort på grillen och käka korv/hamburgare till lunch. En kort promenad och sedan tog vi en glass på Ica. När glassen var i magen, gick vi till lekparken på baksidan. Gjorde sandkakor, grävde med grävskopan, gunga och åkte rutschkana. Eltons nya favorit: rutschkanan! Han skratta högt och leendet var större än störst, underbart!
När vi kom in fixa vi lunch, bada och sedan var de dags för nattning. Dagen gick superfort!

Nu ligger Elton och sover, somna precis. Jag har plockat ihop lite här hemma, fixat disken och hängt en tvätt. Vi ska nämligen få finbesök av Idun och Aura i dag! :) Jättekul! Vi ska gå ut på bakgården och busa, dricka lite saft och banankaka (tror att jag har nån kvar i frysen, jag hoppas de iaf!).

Jag ska snart slänga mej i duschen och få på mej lite kläder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0