För ett år sedan


BVC - 16 september 2008 kl 15:01

Har nästan precis kommit hem från BVC, Elton har bara ätit en skvätt mat :) De gick ganska bra på BVC, Elton hann precis somna innan vi kom dit.. Typiskt, när han en gång somna! Men de var bara till o väcka han o klä av han, lillprinsen grina som bara den :/ Jobbigt o se på han när han blir så.. Hua! Men väl på vågen fick mamma o pappa sej en chock! 5130g :) Wow! Han har gått upp hur bra som helst, förr förra fredagen, så för lite mer än en vecka sedan vägde han 4570g vilket är kanon :) Men han har ätit mycket nu dom sista dagarna o varit gnällig.. Men BM sa att dom har en tillväxt period nu, så de var inte så konstigt! Men de ska tydligen gå över snabbt, skönt ;) Sedan var han 59 cm lång, 3½ cm längre än sist :) O 39 runt huvudet, så han har växt utav bara den! Mamma o pappas goding :)


Nu är vi som sagt hemma.. Elton sover i sängen, skönt för han o få somna om igen :) Roger sitter i soffan o kika på film, själv ska jag ta mej nått o äta innan prinsen vaknar igen! Sedan får vi se vad vi hinner med, klippa naglarna på Elton ska vi iaf göra :) Dom växer som ogräs!


Justja, I går sa Roger upp sej från jobbet! Men han har redan ett nytt ;) Haha! Så nu är de inte många nätter kvar som vi behöver sova själv jag o Elton :) Ska bli så underbart!


Men de nya jobbet är skiftgång, men han är aldrig borta över natten :) Om de blir som de låter nu, så kommer han o jobba mellan 06:00-15:00 och 15:00-22:00, låter toppen :) Kommer säkert bli kanon!


Nu väntar min mage på nått gott :)


Världens goaste!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0