4års koll!


Idag har Elton varit på 4års kontroll, hörsel och syn. Börja inge vidare, då han var kissnödig och vi hade totalt glömt blöjorna hemma.. Men pappa Roger åkte hem, så de fixade sej!

Längden gick bra, vågen vägra han totalt (precis som sist..). 108cm lång och 19kg tung (vägde han hemma för ett litet tag sedan bara) prins har vi nu! :)

Han fick måla, räkna och svara på massa frågor - han fixa allt galant! Sedan kom de vi visste skulle bli jobbigt - hörseltestet! Men, efter många om och men och en helt underbar sköterska, fixa de sej hur bra som hellst! Han var så duktig, så!

Syntestet gick sådär - börja med att han vägra ha lappen för ögat (vilket jag anade..). Men de gick bra att jag höll för ena ögat. Dock såg han dåligt, men hon sa att de kunde lika gärna bara vara ingenting. Så vi ska få en nytid, komma tillbaks och kolla igen. Visar de samma då, ska vi få åka på ögon och kolla riktigt.

Blev även prat om toalettbesväret och behoven (Elton har ju "toaskräck" och vägrar toaletten, han kissar och bajsar fortfarande i blöja. Men är helt torr annars, säger bara till när han är nödig och har annars inte blöja).
Så vi ska få gå och prata med en tant, kanske få några tips. Vore ju skönt om han ville gå på toaletten, för alls del!

Men vi hade en fin 4åring, med stark vilja och härligt humör ;) 


Kommentarer
Postat av: Angela

Samma här, allt gick bra men fick en ny tid för syntest..

Svar: Jaså? Vi ska dit om nån vecka, hoppas att allt är okej då!
MissH

2012-09-19 @ 17:56:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0