Vilket uppvaknande..


Precis klockan 06 vakna Elton i morse, börja grina och säger usch (han låg mellan oss i sängen). Trodde att han hade bajsat, men de visa sej att han hade kiss över hela sej, i sängen, på kudden, på täcket och tillomed på strumporna.. Så de vara bara att hoppa upp, stoppa ongen i badet, bädda ur sägen och börja tvätta. Idag har jag de jag gör, tvätta..

Pojkarna halvsover här i soffan, Elton kollar på Musse och Tomten och Roger snarkar. När dom vaknar till, ska vi fixa lite frukost.

Igår kom vi äntligen ut! Efter att vi hade sovit, for vi till Memme och var ute där. Gick på kiosken och skotta snö, så skönt väder! Sedan gick vi in och fika, hjälpte Memme flytta ett skåp, sätta upp gardinstänger, åt middag och tillsist kolla vi på hockey. Vi for hem lagomt tills att Elton skulle nattas.

Åh, igårkväll fick jag tummen ur och satte mej i fotbad. Så skönt att få de gjort, har sagt de länge och fötterna var hemska! Så nu har jag fina fötter, målade tånaglar - rosa och fina, och nyrakade ben. Underbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0