Sovtider?


Klockan är snart 21 och Elton är fortfarande vaken! Precis när vi fått sovtiderna till de vanliga igen, efter julafton, kommer nyår och allt vad sovtider är borta igen :) Men, vad gör de? Han är på toppenhumör, glad och gosig! Vi har precis skickat pappa på affären, Elton ville äppeljuice, en stor favorit här hemma! Han börja nästan grina när vi sa att de var slut, så efter lite pussande och kramande på pappa, så hade han övertalat han ;) Elton kan han!

Vi hade en underbar nyårsafton med Memme! Underbart god mat och en helmysig kväll. Elton orka ända till strax innan 23, då han slockna på pappas arm. 12slåget satt vi i Memmes sovrum och kolla in alla raketer som avfyrades inne i stan, kolla på Eltons underbara sovstil och tyckte att 2010 har gått för fort! Sedan slockna vi rätt fort, men vi var mer än nöjda!

Elton vakna 09:15, otroligt nog! Sedan har vi spenderat hela dagen hos Memme. Vi for hem efter att Elton (och jag) sovit klart, som dock blev väldigt sent.. Strax efter 18 var vi hemma, fixa sen middag och prinsarna har badat. Nu ska vi poppa lite popcorn, Elton ska få sin efterlängtade äppeljuice och sedan ska vi bara mysa i soffan, tills vi förflyttar oss till sängen. Eller jag ska måla naglarna oxå, ett måste! ;)

I morron fyller Memme år, 62 hela år! Vilket självklart ska firas, så i morron förmiddag far vi dit igen. Och hela familjen kommer :) Underbart!

Bilder får bli i morron!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0