Present


Idag när Roger vakna (han hade jobbat natt), kom han på att vi skulle fara på Birsta, för att leta present till gammelfarmor. Hon fyller år i morron, så de var en bra plan! ;)
Efter mycket letande och spring hit och dit, hitta vi de vi skulle ha iaf. Hann precis i tid på dagis, för att hämta Elton.

Elton hade dock inte haft nån bra dag alls på dagis.. Han hade somnat redan klockan 10(?) och sovit över lunchen. Så han fick äta senare med en fröken, vilket resultera i att han inte åt nånting.. Även fast de var korvstroganoff och mackisar.
Men när jag och pappa hämta han, sken han upp som en sol. Mamma och pappas älskling!

Vi försökte gå på Stor&Liten, alla tre, men Elton ville bara sitta i knä med tutten och snutten. Så vi gav upp och gick hem i stället!
Hemma vinka vi hejdå till pappa Roger, som skulle jobba sista natten för veckan (han brukar ju egentligen vara ledig idag och jobba dag i morron, men i tre veckor ska han jobba tre nätter i stället. Vilket betyder helg redan på onsdagmorron!)!
Jag och Elton fixa kyckling till middag (Elton åt dock bara lite ris..), Elton fick ett långbad och sedan har vi bara myst.
Han somna hur snällt som hellst ikväll, inte ett ord! Annars har han för vana att ta av täcket, så jag ska hä på igen, han tar av och om och om igen..

I morron blir Elton hemma, vi ska vara ledig alla tre tillsammans. Sedan får vi se hur Elton mår på Torsdag, om de blir dagis då eller inte. Vi kanske tar en helvecka hemma och nya tag nästa vecka?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0