Bestämma


När pappa få bestämma en dag som denna, blir de folkrace. Inte alls min typ av sport eller vad de nu kallas, men för att göra Roger glad och för att vi skulle få umgås hela familjen, följde jag och Elton glatt med!

Elton var fascinerad av alla bilar som körde fort, traktorerna som lyfte bilar och allt och alla runt om kring. Dock var han superdupertrött, så han fick ta sej en tupplur i vagnen.
Vi träffa Pelle (Rogers gamla chef), Tiina och Tezz. Vi blev bjudna på mackor och kaffe, Tiina fyller nämligen år idag!
Men efter någon timme gav vi upp, då de var så himla kallt och Elton inte ville ha vantarna på sej.. I ställer for vi och kika på en kamera. Kom dock ut tomhänt, tråkigt nog. Men vi vill inte lägga för mycket på en digitalkamera, då vi egentligen vill köpa en systemkamera. Dock tillåter inte ekonomin de just nu..

Sedan for vi hem, då klockan drog iväg så mycket. Roger skulle till Choppa för att kolla på hockey och vi skulle få i oss lite mat. Jag hann tillomed få en tupplur på soffan, under ett varmt och gosigt täcke. Och när jag vakna, hade Roger köpt en bokhylla. Haha!
Vi har ju en tom vägg i vardagsrummet och hade bestämt oss för att köpa en hylla dit, då hitta Roger en på Blocket (för halva priset. Så han slog till!
I morron ska vi och hämta den och även in på Ikea för att köpa några lådor och så till!

Jag och Elton har bara myst på här hemma, medans pappa var borta. Bäddat rent i sängarna, vikt tvätt och tvätta lite. Sedan fick vi även besök av mormor, morfar och Melker.
Mormor ringde innan dom kom och sa att dom var inlåst på Ica. Jag fatta ingenting! Men efter ett tag, när mormor förklarat. Dom hade tydligen varit med om ett rån på lill Ica (precis här brevid oss)! Så dom blev förhörd av polisen och så. När dom kom hit var Melker likblek och ville bara hem till Ljunga, goknöl! Även mormor var väldigt chockad. Usch, vilken upplevelse!

Nu ligger prinsarna och nattar. Jag ska tända lite ljus och plocka fram Coca Colan ;) Mys resten av kvällen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0