Vädret


Även fast vädret inte var någe vidare i går, klädde vi på oss och gick ut. Vi cykla på Ica och handla till middagen. Sedan ville Elton gugu (gunga) och gräva lite i sanden. Blev dock en kort utevistelse, då de blåste och var svinkallt! Vi gick in och åt vindruvor i soffan i stället!

När Roger kom hem, hann vi bara slänga ihop lite kyckling och sallad. Sedan skulle pappa jobba igen (gårdsstädning på G nu). Jag och Elton busa och sedan hoppa vi ner i sängen och myste.

Klockan 06 i morse ville Elton kliva upp. Segare än segast! Men, när morbror Martin skicka ett sms och sa att han skulle komma förbi, blev jag på bra humör och tyckte dagen skulle bli kanon! :)
Vid 09 kom Martin, precis till frukosten! Sedan passa jag på att duscha, medans Elton och Martin hade bus för sej. När vi fått på oss kläder for vi på Ica Maxi och vidare på Birsta. Försökte hitta en mössa till Elton (han glömde sin "Eltonmössa" i morfars bil..). Men vi hitta inte en ända! De var mest kepsar med bilar på eller en hemsk marinblå.. Så vi kom hem mösslös! Men vi tog en mjukglass på Birsta iaf, mycket uppskattat av Elton. Som älskar lass!

Elton hade ju fått hoppa sin tupplur, då vi skulle på mössjackt. Tänkte att han skulle få lunch och sedan skulle vi gå på Stor&Liten, så länge han orkade iaf. Men medans pärerna kokade, somna Elton sittandes i Rogers famn.
Ändrade planer! Då Elton ändå sov, Martin hade farit hem och Roger jobba, la jag mej på soffan och tog en tupplur.
Elton sov i 2 timmar, sedan åt han fiskbullar och pärer som aldrig förr. När blöjan var bytt, gick vi ut och mötte upp Karla och Theodore i lekparken. Även Emilie, Stella och Stellas mormor, kom förbi.
När Karla och Theodore gav upp, gick vi vidare till lekparken utanför oss. Sand, bus och massa kakor blev de där. Sedan bjöd vi in Stella och Emilie på middag, trevligt! Inget märkvärdigt och ostädat, då de blev bara sådär ;)
Maten verka iaf gå i. Dock åt Elton inget alls (men han åt ju sen lunch oxå!). Elton och Stella lekte på hur bra som helst i dag! Superkul att se dom :) Och Stella är bara för söt!

18:30 gick Emilie och Stella hem. Jag och Elton skulle egentligen ut och vara med på gårdsstädningen, men Elton var så trött. Så vi gick bara ut och sa godnatt till pappa. 
När vi kom in åt Elton en halv macka, borsta tänderna och sedan låg vi i sängen. Tog lång tid för Elton att somna ikväll.. Men nu sover han iaf. Och Roger ligger där inne och ser på hockey. Jag ska se om de är nått mer på tv eller om jag ska krypa ner i sängen..

Tvätthögen bara växer här i soffan.. 

Kommentarer
Postat av: mli

Men det är så skönt att kunna umgås med någon utan att behöva bry sig om hur det ser ut hemma!!! Vem fan bryr sig om det ligger tvätt i soffan, lite damm i hörnen och ett diskberg i diskon, det är bara konstiga människor som bryr sig om sånt ;)



Enkel men väldigt god middag, tack återigen! Detta gör vi gärna om!



Jaså, den växer tvätthögen ;) Men då har du något att göra imorgon, eller kanske nästa dag tom ;D

2010-05-11 @ 23:47:18
URL: http://mlish.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0