Alltid


I dag tog de tid för Elton att somna vid lunch! Jag la han i sängen klockan 10:30, som alltid. När Roger kom hem, vid 12, hade han fortfarande inte somnat.. Han fällde några fejktårar som fick Roger att gå in, sedan somna han med pappa i våran säng. Snacka om att dom vet hur dom ska göra! ;)

Klockan 14 när Elton vakna, klädde vi på oss och gick ut. Elton grina först för att vi skulle gå ut, när vi kom på Stor&Liten grina han för att vi skulle gå in. Eftersom att vädret var så fint, tänkte jag att vi skulle gå tidigare och gå ut. Typiskt nog hade Elton börja leka och ville inte gå ut.. Efter ett tag locka jag med att vi skulle kolla vad pappa gjorde, haha ;) Funkar alltid, oftast iaf!
Vi gick förbi Roger, som var redo att sluta för dagen, så vi gjorde sällskap på Ica. Sedan hem och fixa middag, som vi åt ute på balkongen i solen. Mysigt, mysigt, mysigt!

När vi fått undan disken och maten lagt sej i magen, klädde vi på oss och gick ut igen Roger skulle ladda batteriet på motorcykeln, till Eltons stora förtjusning! Elton lekte hur bra som helst ikväll och ville inte alls gå in när de var dags för kvällsrutinerna.. Grin, grin, grin!

Elton åt faktiskt en hel macka med ost och drack nästan ett helt glas med mjölk. Han har ätit dåligt hela dagen annars.. Dessutom somna han innan 19:30!

I morron hoppas vi på bra väder, då vi ska umgås med Emilie och Stella :) Kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0