Latdag


Idag har vi haft en riktig latdag! En latdag med tidig morron.. Roger som kom hem i natt, fick sovmorron till 09. Jag och Elton passa på att äta frukost, mysa i soffan, sjunga och busa. Jag räkna minuterna tills vi skulle sova lunch.. Klockan 11 gick i och la oss och sov nästan 3 timmar, mycket skönt! När vi vakna fixa vi lunch och fick snabb besök av gammelmormor. Fick blommor och påsen vi glömde i bilen i går. Elton blev jätteledsen när hon for, han trodde att han skulle få följa med. Han hade tagit på stövlarna och var redo, lillprinsen!

Men vi klädde på oss och gick ut, med stövlar och allt. Vi passa på och städa bilen, medans de var uppehåll (har regnat mest hela dagen, förutom när vi skulle natta, då solen kom fram..). Elton "körde bil" och poppa musik, sötlöken! Blev ledsna miner när vi skulle ge upp, han vill aldrig gå in. Men då Roger hade slut på snus, tog vi cykeln på lill Ica. Genast mycket gladare miner ;) Dessutom fanns de ju massa vattenpölar påvägen, som man kunde hoppa i!

Hemma fixa vi middag och kolla på bröllopskortegen, om vi skulle få en glimt av Martin, som stod där med sin "lumpengrupp". Men de gjorde vi inte.. Smsa med Martin förut och de hade gått bra, men han var hungrig. Haha!

Efter maten lyxa vi till de med glass och jordgubbar, Elton verkligen älskar dom röda gubbarna! Efter lite soffmys var de dags för nattning. Elton var superseg ikväll, jättetrött men vägra somna.. 20:30 sov han äntligen!
Jag har nyss skickat iväg Roger och fiska, med Marcus. Jag har målat naglarna och ska nu ge filmen ett nytt försök, med Coca Cola och choklad. Underbar Lördag!

I morron ska vi ut på äventyr, vi ska till Härnösand och hälsa på Malin! :) Längtar som bara den! Sedan får vi se vad vi hittar på, nått blir de iaf! Och på Måndag börjar allvaret, då börjar Roger köra lastbil på heltid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0