Skönt


Även i dag sov Elton längre än vanligt, till 07:30. Så himla skönt och jag hoppas de håller i sej!
När pappa Roger vakna till liv, for vi till gammelmormor och hämta hem vagnen. Elton ville inte alls åka därifrån, utan skulle vara kvar och leka där. Fy, så ledsen han blev!

Vi åkte på Willys och handla frukost, men vi hann aldrig äta nån. Roger skulle och jobba tidigare än trott och Elton var övertrött och bara grina. Så pojkarna fick en varsin grillkorv att tugga på, haha ;) Efter korven fick Elton i sej en till, lite frukt och mjölk. Sedan tog vi en behövlig tupplur, för oss båda.

Nu har vi precis kommit in, från lite bus i lekparken med Emilie och Stella. Elton fick för sej att han skulle jaga pipi (fåglar), ända bort till dagis. Han var sjöblöt av svett när vi kom dit bort. Och dessutom ville han inte gå hem.
Väl hemma fick de bli en dusch, Elton hade sand överallt! Vilket Stella oxå har, då Elton fick för sej att hä sand i hennes hår :/ Hmm!

Nu ligger de en nyduschad prins och äter äpple och kikar på tv, brevid mej. Han vägrar mat, så frukt får duga, huvudsaken är att han får i sej nånting!
Resten av kvällen ska vi bara vara, plocka ihop har vi redan gjort, så de är vi värda!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0