Sjöng


Vi har haft en toppen mysig dag, Eltons 2årsdag! :) I morse när prinsen vakna, sjöng vi och öppna paket. Så klart! Han lyste som en sol, alla paket var lika roliga. Men sparkcykeln var nått speciellt, han ar knappt släppt den på hela dagen!
Pappa Roger fick sova vidare, då han kom hem klockan 05 i morse. Jag och Elton fika frukost, lekte med dom nya leksakerna och kika på barnprogram. Klockan 10 kröp vi ner med pappa och sov en stund. Elton sov bara en timme, vilket egentligen är för lite, men fyller man år, så gör man!
Vi klev upp alla tre och fixa lunch, klädde på oss och for in mot stan. Där mötte vi upp gammelmormor, för att ta en födelsedagsfika på stan! Vi prövade på Stenstans Bageri och Konditori, nytt för oss. Trevlig presonal, fräsch lokal och mycket gott fika till bra priser! Elton nobba dock bakelserna, men fick en ny favorit: Kolakakor!
Efter fikat vinka vi hejdå till gammelmormor, då hon var tvungen att gå tillbaks på jobbet. Vi fortsatte på stan, kolla in Stadiums rea. Hitta ett oar kortbyxor och en kortärmad till Elton, på halva rea priset, för ynka 59 kronor. Ett riktigt kap!
Då parkeringstiden tog slut, begav vi oss in till Birsta. Där strosa vi runt ett tag, hitta dock inget. Åkte och handla, sedan hem för att fixa middag. Precis när vi börja med maten, ringde Martin och Gina, så vi bjöd in dom. Mycket trevligt!
Strax efter 19 stupa Elton i säng, somna på 2 sekunder! Nu ligger han i våran säng och sover gott :) Jag och Roger ska slå på en film och mysa i soffan. Han far ju på motorcykelträff i morron förmiddag, så jag måste ta vara på tiden!


Bilder kommer i morron!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0