Sist


I morse slog Elton på stort och sov ända till 07:50! Jag minns inte sist han sov så länge.. Roger som kom hem i natt, vid 03, fick sova till klockan 10. Jag och Elton åt jordgubbar på balkongen, fick snabbesök av Martin och Gina, hängde tvätt och kika på Gustaf (tror de är Eltons nya favorit- vi har fått nya barnkanaler) medans.

Eftersom att i dag var Roger enda lediga dag, hade vi tänkt hitta på nått. Vi ville bada, men just då verkade vädret sådär. Vi bestämde att Elton iaf skulle få sova lunch hemma, så vi la oss med han. Sluta med att vi alla tre somna och sov i 3 timmar (?). Då hade typ hela dagen gått (Roger skulle med Marko och kolla på bil, på eftermiddagen..). Så vi gick på Ica och handla lite, så Elton fick cykla och inviga nya hjälmen! Tur att han hade den, för påvägen hem satte han ner ena foten och fastna, ramla av och slog huvudet i asfalten. Han har en tendens till att ska kliva av i farten..
Hemma fick Elton bada i poolen, på balkongen Superdupervarmt och kvavt! Vi fick även besök av gammelmormor.

Medans Roger for med Marko, hade vi mys i soffan med vindruvor och fläckten på högvarv. Roger kom hem lagomt till nattningen, mysigt! Dock tog nattningen över 2 timmar ikväll, så Elton somna först efter klockan 21. Men med tanke på hur varmt de är här, så är de inte så konstigt..

I morron jobbar Roger dagtid (06-16 typ), så vi får se vad jag och Elton hittar på. Är de finväder skulle jag vilja bada. Kanske att vi stämmer träff med gammelmormor och Melker? Melker ska nämligen till gammelmormor och vara där några dagar. Vi får se! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0