Snutten


Elton har ju haft, sedan han föddes, en snutt. En filt med ett tigerhuvud. Som alltid följer med, vart än han går. Som luktar apa, men är väldigt god att tugga på. Som har mycket sköna öron att pilla på, speciellt när man ska sova.

Men då den luktar som den gör, vill vi (speciellt jag) gärna tvätta den nångång, då och då. Men den hinner ju aldrig torka, då Elton alltid vill ha den (förut hade han den mest när han sov eller var ledsen. Men nu när han har varit sjuk, har haft fått haft den när han velat).
Vi har länge tänkt köpa en till, en i reserv. Speciellt i somras, då vi tappade den på stan. Trodde aldrig att vi skulle hitta den och jag var ensam hemma med Elton då. Panik!
Som tur var, hade ju nån snäll själ lagt upp den. Så vi hitta den, tack för de!

Elton måste ha världens bästa morfar eller så tröttnade han på vårat tjat. För en dag kom han med en ny snutt! Men de blev inte alls resultatet vi hade hoppats på..
Utan Elton kolla konstigt på den, våga knappt känna på snutten. Efter ett tag testa han iaf. Första han kände på, var öronen! Och självklart kändes den inte alls som den ska. Så den hamna på golvet lika fort..
Försökte flera gånger den dagen/kvällen, men han nobba den hela tiden. Mest när han var ledsen, då blev han tokig och han fick fel snutt!
Har testat den flera gånger nu sedan han fick den, men den duger inte alls. Så just nu ligger den på hyllan ovanför Eltons säng. Där ligger den bra, med alla andra nallar. Men nu nån dag måste jag stoppa in snutten i tvättmaskinen, så den kanske luktar lite bättre iaf.


Gissa vilken snutt som luktar godast? ;)


Kommentarer
Postat av: Frida

Åhh.. vilken snäll morfar :)



Prova att lägga ner den nya snutten i Eltons säng när han har somnat.. så den liksom får samma lukt..

Gör så massa kvällar i rad. snart kanske han då tycker att den luktar gott och vill bekanta sig med nya snutten också :-)



kram

2010-01-11 @ 00:07:08
URL: http://phridan.blogg.se/
Postat av: Hanna

Haha :) Wilma har en kanin som hon luktar på, speciellt öronen. Dom trycker hon ner under näsan och in under tutten ;) Den ska hon ALLTID ha. Den har blivit grå och nopprig, och efter ett tag luktar illa ;) Vi har en exakt likadan, ljus beige i färgen, mjuk och skit gossig. MEN... Hon nobbar den ;) Så samma sak här hos oss.



Fast jag får då tvätta hennes kanin som tur är. Brukar tvätta den på morgonen och sen lägga den på elementet så är den torr till eftermiddagen/kvällen. Då hon ska sova på dagen om den inte är torr så går det ändå bra, hon kan ta den andra kaninen då hon verkligen inte har något annat :P

2010-01-11 @ 16:58:21
URL: http://wildbee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0