Snowracern


Blev inge Kyrkis för oss i dag. När Elton väl somna, var klockan över 13. Sedan sov han ett bra tag, tror klockan var närmare 15. Så de sa sej själv, att de inte blev nått..
Resten av eftermiddagen var vi inne, busa och myste. Åt russin och kramades. När Roger var påväg hem, klädde vi på oss och tog snowracern (som Elton fått ärva efter Melker, så länge tills vi köpt en ny iaf) och mötte han vid bussen. Handla lite innan vi gick hem. När vi kom hem blev de inga glada miner.. Elton ville inte alls ställa in snowracern och absolut inte gå in. Väl inne blev de massa tårar och skrik. Skruttungen våran! :)

Var menat att vi skulle göra egna piroger i dag, men då Roger kom hem så sent, skippa vi de. Får bli i morron istället! I dag blev de hemmagjord kycklingsallad med vitlökssås, mycket gott!
Efter maten fick Elton ett behövligt bad. Medans hängde jag tvätten och Roger fixa disken. Hann inte så mycket mer innan de var dags för Elton att natta. Han somna lika snällt i kväll, underbart att de går åt rätt håll!

Vi har kollat på Robinsson, betalat räkningar och slitit på soffan. Jag är jättesugen på nått, men vet inte vad (vilket problem!) ;) Funderar på om jag ska ta en bulle kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0