Skrek


I natt vakna vi av att Elton skrek, vi flög upp ur sängen och fatta nog inte riktigt vad de var. Men Elton måste haft en väldigt otäck mardröm, för han sov när jag lyfte över han till oss. Resten av natten sov han ganska bra. Efter en ganska orolig morron, vakna prinsen vid 08. Vi slog på tv:n och såg barnprogram. Mysigt!

09 kom Roger hem på frukost. Elton åt 2 hela mackor, var länge sedan han åt så bra på morronen.
Efter frukosen plocka vi ihop här hemma, tog disken och slog på några tvättmaskinen och hängde dom.
11 kom Martin hit, tror att Elton höll på prata ihjäl han innan han äns kommit in genom dörren :) haha!
När Martin och Roger for in till stan, klädde jag och Elton på oss. På med overollen och storskona. Gick ut i solen och åkte pulka. Efter en sväng runt husen, gick vi på lill Ica och hanlda bröd och festis. Hemma satte vi oss på bron och fika. Dock hade solen försvunnit då, synd!
När vi kom hem var Martin här igen! :) Till Eltons stora förtjusning! När Roger kom hem tog vi och fika en macka.
På eftermiddagen kom farmor/gammelfarmor, farfar/gammelfarfar, Louise och Gina. Gott fika hade dom med sej oxå ;) Även mormor/gammelmormor kom senare. Elton triv verkligen när de är mycket folk, han kan visa sina "konster" och alla kollar på han och skrattar. Sötlök! :)

Jag, mormor/gammelmormor och Gina var och handla innan middagen. Så de blev sen middag i dag.. Men god blev den! Elton åt tyvärr inget..
När disken var gjord, satte jag mej i soffan och kolla på Unga mödrar. Elton nobba gröten totalt i kväll, smaka inte äns på den.. Han har ätit dåligt hela dagen i dag! Elton somna jättesnällt i kväll. Skönt för alla tre!


Nu är de nedräkning!
Ska bli så skönt när de är över.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0