Klockan


I dag börja dagen klockan 08, Elton gav mej en puss och sedan tyckte han att vi skulle kliva upp :) Inge mys i dag inte!
Efter frukosten, som Elton knappt rörde, som vanligt, fick vi på oss lite kläder och busa. Dock har Elton inte alls haft en bra dag i dag, utan de har mest varit grin och gnäll. Han har nog inte riktigt vetat vad han vill själv häller..
Han somna tillomed innan pappa Roger kom hem på lunch, vilket är klockan 12. När prinsen vakna, grinig och inte alls färdig soven, kom Frida och Arvid hit. Då blev de andra miner iaf! :)
Massa bus, lite fika och ännu mera bus! Efter ett tag kom även Louise (som ska sova här i natt) och mormor/gammelmormor. Mormor/gammelmormor kom med blommor, de är tydligen Tulpanensdag i dag! ;)
Efter att besöket gått hem, beställde vi pizza och myste i soffan. Elton fick ett bad, sedan nobba han gröten, fick jamas och sedan ner i sängen. Innan 20, dessutom! En övertrött Elton hade mycket svårt att somna ikväll.. Har varit en massa spring i trappen ikväll, vilket inte gjorde de bättre. En timme senare sov han iaf, tjurunge! :)

När Elton somnat kika vi på Wallander - Skytten, helt okej. Åt chips och drack Coca Cola, som jag längtat! Nu har Roger börjat på andra filmen, Inglorious Basterds (stavas?). Kanske är bra, men jag är inte alls på humör för en sån film. Louise ligger brevid mej och sover. Elton vakna nyss till, men han låg ner, så han fick snutten och tutten. Verkar som han somnat om.

I morron kommer hela familjen hit, ska ju äta hejdå middag, innan Martin rycker in i lumpen. Mysigt att vi ska träffas allihopa! Men känns ändå konstig, att (lilla)Martin ska åka bort. Så länge, helt själv! Men, jag tror han kommer få jättekul och en upplevelse för livet. Han kommer passa perfekt där! :)
Resten av dagen får vi se vad vi hittar på. Mamma/mormor prata om Birsta, så vem vet..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0