Snäll


Idag på eftermiddagen for vi till gammelmormor, hon var snäll och hämta oss efter jobbet. Då vi inte visste när Roger hade jobbat klart och inte han heler.. Strax efter 16 var vi där, Elton sprang direkt till hallonbuskarna! :)
Jag börja med maten: Kotletter, råstektapärer och grönpepparsås med sallad till. Mums, så himla gott! Efter maten kom Marcus (Rogers bror), för att titta på gammelmormors utelampor, som dom hade klippt kablarna till, när vi rev efter vattenskadan. Efter att dom fick till lamporna, fika vi glass på altan i kvällssolen. Mys!
Som vanligt, kom vi hem sent från gammelmormor.. Lyckas alltid med de när vi är där ;) Så Elton var för trött för kvällsfika, blev sängen direkt och han somna på 2 röda! Roger lika så ;)

Roger klev precis upp och så fort han har duschat, ska vi se klart filmen som vi börja på i går. Tror även vi ska börja på en ny film oxå! Men vi får väl se hur länge Roger orkar vara vaken, han klev ju ändå upp klockan 03 i natt.. I morron är han iaf ledig, så underbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0