Kalas


Igår var vi på kalas hela dagen, först hos Cornelia som fyllde 1 och sedan till Inger och Mattias, som fyllde 60 och 35. En lång men trevlig dag!

Först var vi på Birsta för att byta en tröja och inhandla Cornelias present. Gud så kul att handla till en tjej, jag hade nog kunnat handla hela affären!
Sedan vidare ut i skogen, för att fira Cornelia. Där bjöds de på bad och fika, barna hade jättekul! Klockan drog iväg superfort och då Elton skulle hem och sova, innan vi skulle på nästa kalas, blev de en snabbvisit.

Hemma somna Elton ganska fort, medans duscha jag och Roger, fixa till oss så vi var redo när prinsen vakna. Han vakna dock på dåligt humör och ville inte alls vara med, bara grina.. Men så fort vi kom ut i bilen, blev han på bättre humör iaf.
Vi for och hämta upp Berit och sedan drog vi till nästa kalas. Där bjöds de på massa god mat, sång och trevligt sällkap. Strax för 20 gav vi upp, då börja Elton klia ögonen. Hemma var de segt att somna, för prinsen. Och inte sov han någe längre för de i morse heler..

Idag på förmiddagen var vi till gammelmormor och fika, på altan i solen. Mysigt! Sedan hem så vi kunde sova lunch, alla tre, Roger ska ju jobba natt i natt. När vi vakna fixa vi lunch, fick på oss lite kläder och vinka hejdå till pappa Roger som skulle och jobba. Jag och Elton tog med oss paket och gick över till Emilie. Där bjöds de på fika och massa bus! Emilie var även snäll och klippte Eltons lugg, tack så himla mycket!

Efter allt bus med Stella, gick vi hem och tog ett bad. Kvällsfika framför Manny och sedan natta vi. Vilken tid de tog för Elton att somna ikväll, tog nästan 2 timmar.. Så fort Elton börjar på dagis (vilken är snart!), ska vi ta tag i allting! Han ska få somna i sin säng, sova där både på dagarna och nätterna, sluta med tutten och snutten på dagarna och endast ha dom när han ska sova (vilket vi var benhårda med förut, men efter att han blev sjuk för länge sedan, rann de bara ut..).

Jag ska kolla igenom bilderna och sedan slå på en film!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0