Långa


Blir långa dagar när vi varit hemma och varit sjuka. Och nu när vi (speciellt Elton) börjar piggna på sej, blir de långtråkigt att vara hemma. Snoret rinner som bara den, men annars är han frisk! Bara i morron kvar, sedan är vi klara med penicillinet..

Efter ett försök till lunch, som Elton nobba totalt, klädde vi på oss och gick ut. Termometern visa +4 i dag, dock ingen sol. Men de var superskönt ute!
Elton fick på sej sina nya gummistövlar, som självklart skulle testas! Så fort de kom en pöl, var han snabb i och hoppa. Han kolla lite på mej och "fråga" om de var okej och hoppa sedan vidare! :) Haha!
En timme var vi ute, innan Elton var genomblöt. Han snubbla till och rullade runt, i en massa blötsnö. Så tillomed mössan var blöt! Vi hann iaf med och säga hej till pappa Roger och Elton fick åka en sväng på lilltraktorn. Mycket uppskattat!

De är så skönt nu, för vi har verkligen börjat fått in en bra rutin på Eltons nattning! Strax innan 19 byter vi blöja, tar på jamas, borstar tänderna och erbjuder nått att äta (som just nu alltid nobbas..). 19 ligger vi i sängen och strax där efter sover Elton! Vi nattar fortfarande i våran säng och lyfter över han till hans säng sedan. Utan att han vaknar. Men de är så mysigt!
Ska väl ta tag i att få Elton att somna i sin säng, själv. Men de hinns med! Just nu njuter vi bara av att han somnar snällt och sover hela nätter! Somnar 19, sover i sin säng nästan hela natten (kommer över till oss tidigt på mornarna) och sover till 06-07. Underbart!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Vi nattar också Wilma i våran säng, och lyfter över henne i hennes säng då hon somnat :) Dock har hon en dålig vana att vakna en gång, oftast vid 12 och äter välling. Och sen fortsätter sova.

2010-04-07 @ 16:19:27
URL: http://wildbee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0