Vaknar


Elton sover oroligt både på kvällarna och nätterna nu, han vaknar till och från hela tiden. Funderar på om de kanske är fler tänder på G, han dregglar mer än mest just nu! Kände dock inga i dag, men man vet aldrig..

I dag har vi iaf haft en supermysig dag! Elton vakan tidigt som vanligt, fick gröt och sedan var de grin ända tills vi gick och la oss igen. När Elton sov passa vi på och käka frukost och packa. För när prinsen vakna skulle vi fara och bada. Lite innan Elton vakna kom Martin och Gina, våra badkompisar för dagen! :) Lite efter 10 for vi mot Birsta för att köpa badblöjor och sedan raka vägen mot Matfors. Poolen var lika varm och skön som vanligt! Elton plaska på som bara den och lyste som en sol hela tiden :) Han verkligen älskar vatten! Blev dock massa kallsupar i dag, men han verka inte bry sej värst. Efter 2 timmars bad, gav vi upp för lite lunch. Elton fick en korv på Luddes, den var uppskattad kan jag lova! Korvgubben våran :)
När vi for hem slockna alla tre i baksätet, jag, Gina och tillsist även Elton. Haha! Elton fortsatte att sova i min famn när vi kom hem, man blir ju slut av att bada!
När han vakna blev de middag och bus. Men Elton har mest varit grinig hela kvällen. Tycker han ser hängig ut oxå. Får se om de blir nått mer av de, hoppas inte!
Nu ligger båda pojkarna och sover, jag ska snart jojna dom. Men var tvungen att blogga lite ;) Hann ju inte i går, då Elton vägra somna om..



Mina älskade prinsar, på förmiddagsluren i går!

Sedan blev de bus!

Elton vägra sova själv i går kväll..

Bad!

Väntar snällt på att mamma och Gina ska bli klar ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0