Aldrig


I går kväll, när vi lagt oss, ringde pappa/morfar. Han ringer aldrig så sent, så länge eller på alla telefoner (min mobil, Rogers mobil och hem) om de inte är nått viktigt! Så Roger svara, jag låg var i sängen. Kände på mej att de var nått med Martin, vet inte varför.. Och så var de. När Roger pratat klart med pappa/morfar kom han och berätta att Martin kört av vägen(!) men att han mådde bra. Jag fick hjärtklappning och panik! Kändes som en evighet mellan att Roger berätta att Martin kört av vägen och att han var okej. Fy!
Pappa/morfar var redan påväg till stan då och hämta Roger. Har ingen aning när Roger for, men jag hade iaf inte somnat (hur kan man göra de när nått sånt hänt?).
Vid 04 i morse kom Roger hem, jag hade slocknat som en klubbad säl och hörde inte ett skvatt, inte Elton häller. Så när Elton vakna vid 06 i morse fick jag veta mer.
Martin hade precis skjutsat hem en kompis, som bor i Liden. Påvägen hem, hade han fått sladd i en kurva, lög löv på vägen och de var blött. Han klara kurvan, men sedan hade han tydligen åkt över på andra sidan och stött åt nånting, åkt över på andra sidan, vålta och tillslut hamna på en stubbe som bilen stog på. Tur de! För hade inte stubben varit där, hade både bilen och Martin legat i vattnet. Nu var "bara" framdelen av bilen i vattnet. 
Martin hade klättrat ur bilen, men kom på att mobilen låg där i, så han klättra i igen.. Men han hitta inte mobilen, så han gick till närmaste huset. Ringde pappa/morfar och jag antar att han ringde polisen, så när Roger och pappa/morfar kom fram, hade dom redan kört Martin i ambulans, till sjukhuset. Dom ville ha han kvar över natten, men han var helt okej. Han hade tillomed frågat i ambulansen om han kunde spela innebandy match i dag ;) haha! Typiskt Martin..
Roger och pappa/morfar åkte på sjukhuset och kolla Martin, då hada han precis fått kommit upp på salen. Mer än så vet vi inte, har inte pratat med Martin i dag.. Ska ringa pappa/morfar om ett tag. Men antar att han sover.


Bilen är de bara skrot av. Men vad gör de, Martin är ju okej!




Har precis lagt Elton, hoppas att han sover ett tag nu, för de behöver han! Roger är och fiskar med Marcus. Jag sitter fortfarande i morronrocken och funderar på vad jag ska hitta på. Har egentligen inte lust till nått..


Kommentarer
Postat av: Nina

usch vad otäckt =/

vilken tur att allt gick bra tillslut.

2009-09-05 @ 20:43:50
URL: http://thepioneer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0