Solen


I går var vi ju som sagt på Norra Berget! Hade de jättetrevligt med alla mammor, pappor och barn :)
Vid 11:30, kanske liite sena, kom vi dit. Solen lyste, grillen var tänd och barna kröp/gick runt i sanden. När alla var på plat grilla vi korv, tack för korven Frida! Elton älskade den, som all annan korv ;)
Efter korven blev de tårta, som Sara och Linnea hade varit duktiga och baka. Jag var så duktig och sa nej tack till tårtan, bra av mej! Men sedan kom jag på att Elton inte fick, snäll mamma..
Sedan blev de lite mer bus och även paket öppning, då alla har fyllt/ska fylla 1år! Elton fick ett lejon som lät, ännu en sak pappa Roger kommer att älska ;)
Klockan 15 gav vi upp för dagen och for hem. Tack igen Frida och Arvid (och självklart alla andra som var med)! Hemma vänta vi in pappsen, som hade hjälpt en kompis att flytta, för andra dagen i rad. Men Roger hann bara komma hem innan för dörren, innan mormor/gammelmormor kom. Då for dom och hämta kläderna som vi inte fick såld i helgen och eventuella kläder som var kvar. Dom passa även på att handla lite smått, som yoghurt till mej. Underbart!
När Roger kom hem igen, kika vi på One Tree Hill, Elton fick gröt och sedan nattning. Men innan nattningen kräktes Elton i sängen.. Han fick nog i sej för mycket gröt. Fisungen!
Elton somna jättefort, då han bara sov en gång på hela dagen. Går sådär med ändring av sovrutiner, han är så trött då de närmar sej eftermiddagen/kvällen. Så vi får se, kanske fortsätter med 2 sovningar på dagarna ändå!
Resten av kvällen fixa vi supersen middag och kika på film.



Sitter och äter min yoghurt med hallon i nu. Och de var så gott! Jag är sjukt less på ägg just nu, så de är gott med lite omväxling.
Elton sover, Roger kommer snart hem (han är hos en kompis och dricker kaffe) och nyss kom Martin. Den token har cyklat hit, hua :)

Vad dagen har att erbjuda, får vi se. Har inget speciellt planerat iaf :) Men nu ska jag vara social (och tömma diskmaskien, haha)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0