Resten


Nu ligger Elton i sängen och förhoppningsvis för resten av kvällen! :) Lillfisen!
Jag kikar på Idol och myser i soffan. Roger är hos Choppas och kollar på hockey, han kommer väl hem 22 ikväll.

I dag har vi haft en riktig mysdag, hemma, alla tre. Dagen börja underbart, fick en oväntad sovmorron. Elton och pappa Roger klev upp och fixa alla morronbestyr, busa, rita och hade de mysigt. När klockan var 08 tyckte Elton att mamma hade sovit nog! Så då kom han in och gav mej världens största puss och en gos :) Han är bara för go! När Elton sov frukost, fixa jag och Roger frukost, åt den i lugn och ro, sedan vakna Elton. Han sov inte alls länge och vägra somna om..



Blev bus i stället! Sedan lunch för Elton och en tupplur för han och mej. Efter de tänkte vi gå ut, men solen hade försvunnit och verkade inte vilja komma fram, så vi skippa de och stanna inne i stället.
Efter middagen, som blev enkel i dag (Keso, bacosn och en tomat), blev de en dusch för Elton. Han gjorde nämligen nr2 och de hamna lite här var, så han fick duscha redan då. Hade tänkt att han skulle göra de senare i kväll, innan gröten och jamasen. Men ändrade planer ;)




Efter duschen tog vi fram ritblocket och kritorna igen, som är mycket uppskattat!


När de blev tråkigt, busa vi i sängen :)




Gröt, jamas (fast den satt egentligen redan på sedan efter badet!), ny blöja och sängen vid 19. Sedan vakna han ju igen, men somna om. Och nu sover han igen! :)
I morron ska Elton ut på äventyr! Med morbror Martin och Gina :) Han ska med dom till Ljunga, medans jag och Roger ska ut och äta med mamma/mormor och pappa/morfar. För i morron fyller pappa/morfar år! :)
Sedan kommer Elton hem på Lördag, med farmor/gammelfarmor. Då ska han gå på stan med mamma/mormor och pappa/morfar. Efter de, då kommer han hem igen! :) Mycket bus blir de!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0