Lilla


I dag har vi haft en riktig mys dag, hela lilla familjen! Morronen börja som vanligt, klockan 06.. Men Roger fick sovmorron, så jag och Elton fixa gröt och busa tills han blev trött. Då sov vi en timme kanske. När vi vaknat till liv allihopa, duscha vi och gjorde oss i ordning. När vi var klar börja vi traska mot Birsta, vädret var helt underbart!
På Birsta fixade de vi skulle. Hitta, efter många om och men, ett par skor till Roger, åt en supergod sallad, handla lite på Coop och kikade runt en massa.
Var lika fint väder när vi gick hem oxå, men Elton somna på vägen hem. Så han vakna inte förrän 17, vilket är väldigt sent för han. När han vakna blev de lunch, pappa Rogers korvstroganoff och mackisar. Mycket uppskattat! Roger fixade hemmagjorda hamburgare med sallad och fetaost till oss, super gott och enkelt!
Då Elton sov så sent, ville han inte sova när de egentligen var sovdags. Men mormor/gammelmormor ville ändå komma och gosa med han, så de gjorde inte så mycket. Men när hon farit, somna Elton jättesnällt!

 

Elton gör sej redo för Birsta! Borsta håret och tar på sej skärpet ;)

Elton skippa sin egen mat och åt av mamm och pappas i stället, mycket godare!

Elton ville åt den sista dressingen ;)

Utan för toaletterna fanns de en superstor spegel, den var jätteskoj!

Ett jättedåligt kort, då jag knäppt på ett kort.. Men man ser ju ändå hur lik Elton är Roger! :)


Kommentarer
Postat av: Elin

Oj va lik dom är varandra, man ska inte ta fel på pappa där inte=)

2009-09-06 @ 23:15:13
URL: http://elincatherinee.blogg.se/
Postat av: Alex

Måste säga att ajg har precis köpt den där tröjan som din lilla Elton har på sig till min son och jag tycker att den är såå tuff!

2009-09-08 @ 09:21:04
URL: http://rubensmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0