Duktig


I dag har vi haft en rikitig mys dag! Blev en tidig morron, men Elton är så duktig att kliva ur sängen (självklart våran) nu, så han satt och pilla på med nått medans mamma och pappa drog sej i sängen. Underbart!
Sedan blev de gröt för prinsen och en massa bus. Vid 08 gick vi och la oss alla tre, men de var bara jag och Elton som sov. När vi vakna tog Elton och Roger en promenad på lill Ica och köpte mjölk. Jag passa på och bädda sängen, är lite svårt med en Elton som gillar att hjälpa till ;)
När dom kom tillbaks blev de frukost/mellis, Elton äter väldigt dåligt nu, så allt han äter är mycket uppskattat!
Försökte få Elton att somna ett tag, då de bara var hyss och grin, men han vägra.. Tänkte att han kunde somna ute i vagnen då, när vi skulle gå på kyrkis. Men när Emilie och Stella kom, ville han inte sova! :)
Var på Kyrkis och busa, Elton var i stort behöv av att komma ut och busa lite! Han blir som en helt annan pojke när vi kommer ut. Dock var han lite för gosig med Stella, han ville nusas (vi bruka gnugga näsorna mot varandra, supermysigt) lite hårt. Och klappa på huvudet, känna på Stellas långa hår och bara vara go, men han vill för mycket. Men han menar ju bara gott! :) Stella kommer nog få vara med om mycket, med dom här grabbarna i området! Tack för i dag tjejer, kul att umgås med er två! :)

När både Elton och Stella blev trötta, passa vi på och kila hem. Bestämde även att vi ska gå på Torsdag oxå!
Vi hann bara hem så sov Elton och Roger, sötmuppar! När dom sovit klart blev de middag, farmor/gammelfarmors kyckling och ris. Gott!
Nu på kvällen har de blivit många nej, känns som att jag/ vi inte säger nått annat.. Och Elton lyssnar inte alls. Vi håller nog på att bli tokiga!
Tog lång tid innan han somna oxå, han sov ju så sent på dagen.. Men han somna iaf innan 21! Så de fick bli tv i sovrummet, såg Åttlingmammans otroliga liv. Helt sjukt! Vet inte änns vad jag ska säga.. Sjukt och mycket egoistiskt, tyckte jag!

Nu kikar vi på film, Dodgeball. Efter den blir de sängen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0