Toppen


Vi hade en toppen kväll i Fredags! Mamma/mormor och pappa/morfar kom och hämta oss här hemma, sedan for vi på bolaget och Coop. Köpte gott till kvällen! Efter de for vi raka vägen till pizzerian brevid Marton och Gina, tog med oss maten till deras lägenhet.

Måste bara berätta, sitter och kolla på Greys medans jag skriver, även fast jag sätt programet, sitter jag och ryser. Ryser och grinar om vart annats, måste nog vara ett av dom bästa avsnitten!

Åter till fredagskvällen. Vi beställde som sagt pizza och efter 3 veckor med LCHF, alltså utan mjöl, och blanda de med alkohol. Hm, ingen bran komo. Inte var pizzan så god som jag trodde att den skulle vara häller.. Nä, inget jag egentligen kommer sakna!
Blev kvar ett tag i Martin och Ginas lägenhet, drack och åt gott. Kika lite på tv och småprata. Sedan tog vi bussen ner på stan, där mötte vi upp mormor/gammelmormor. Traska till nån pub, som pappa/morfar valde (han fyllde ju år, så han fick bestämma kvällen). Gick sedan på en annan, men var så mycket folk där (träffa en gammal klasskompis, superkul!), så vi gick tillbaks till den andra. Där blev de drinkar/öl/vin och massa prat. Sedan skulle mormor/gammelmormor på Casinot, resten gick mot de nya stället (kommer inte i håg vad de hette, men mamma/mormor ville dit). Där var de sjukt mycket folk, men så kul!
Efter ett tag kom även Malin dit, de var så himla roligt och se henne. Var ett bra tag sedan nu. Blev dans och prat! Även mormor/gammelmormor kom senare.
Vid 03 tog vi bussen hem, käka lite mat och drack mjölk. Sedan stupa vi i sängen, mitt i meningen somna jag. Haha! Hade iaf en toppen kväll med massa underbara människor.

På Lördagen, i går, tänkte vi sova ut, men inte de inte.. Var uppe tidigt ändå. Duscha, plocka undan lite innan Elton skulle komma hem, lata oss och hade de mysigt.
Elton kom hem på eftermiddagen, glad och gosig. Så de blev bus och mys resten av kvällen! När vi satte oss på golvet för att leka på kvällen, vid 18, somna Elton i mitt knä. Utan jamas och gröt, så då var de bara att väcka han. Mindre kul!
Men vi fick i han lite gröt och på med jamasen, sedan somna han i pappa Rogers famn igen :)
Elton sov sådär i natt, vakna tidigt oxå. Men Roger fick sovmorron, medans jag och Elton fixa morronbestyren. Mys!

I dag har vi haft en mysdag! Och på eftermiddagen kom Martin, Gina, Melker, mamma/mormor, pappa/morfar, mormor/gammelmormor, farmor/gammelfarmor och farfar/gammelfarfar. Vi skulle ju fira pappa/morfar i dag. Blev middag, efterrätt och paket öppning.
Nu är de bara jag kvar här hemma. Elton är med mamma/mormor och pappa/morfar och kolla på när pappa Roger spelar innebandymatch. Jag kollar på One Tree Hill, i lugn och ro. Lyx! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0