Bilen


På förmiddagen var Roger och kika på bilen, fast först fick han ringa och leta efter bilen. För där Polisen sagt att den skulle va, där var den inte.. Men efter några samtal så hitta vi den!



Bilen såg inte så hemsk ut som Roger trodde! De var ju mörkt när olyckan hände, så de var svårt att se. Men den är nog trasig för att försäkringsbolaget ska lösa in den. Bilen när inte värd de de kostar att laga.

                                   Men huvudsaken Martin är okej!

 


 

Roger kom hem lagomt till tvättstugan, så i dag har vi bara varit hemma och fixat. Roger har varit så gullig och skött tvätten! Sedan har vi testat ny mat: Tonfisksås och vitkål, ingen höjdare alls..
Elton har haft en gnäll och grin dag i dag, han har inte alls varit den vanliga Elton. Superjobbigt! Så vi har mest försökt gjort Elton nöjd och de är inte de enklaste, när han är på de humöret.
Har även hunnit gjort rent kylskåpet, bäddat nytt i sängarna, städat sovrummet och gått igenom Eltons gammla kläder som vi ska sälja! Vilket jobb och svårt att sätta ett pris, men nu är de gjort iaf. Skönt!
Nu ska jag och Roger kika på en dokumentär, sedan blir de nog sängen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0