Tokig


Jag tror jag blir tokig! Vad är de för fel, varför sover Elton så oroligt? Hela nätterna! De blir inte mycket sammanhängande sömn man får.. Men, nu sover han oftast till 08 ia. De är ju alltid nått!

Efter morrongröten fick vi faktist Elton att somna, dock bara för en ½ timme. Sedan kom mormor/gammelmormor. Hon hade med sej godsaker, vindruvor. Eltons absoluta favorit! Så, några vindruvor och en stund på golvet, var batterierna laddadde igen. Då blev de bus i massar för Elton och mormor/gammelmormor. Dom lekte tittut, kurragömma och kasta boll. Elton skrattar så gott, mormor/gammelmormor skratta för fullt hon med. Dom har verkligen skoj ihop!
Efter buset blev de fika, munkar. Dock gilla inte Elton alls de :) Så han drack sin saft och var nöjd med de. När mormor/gammelmormor for, kom Martin och Gina.
Elton tog en superkort tupplur, Roger, Martin och Gina for och spela match. Jag och Elton fixa middag och busa i massor.
Matchen hade dom vunnit i dag, 4-1. Roger hade dessutom gjort mål!

Medans Elton och pappa Roger fixa kvällsgröten, gjorde jag tårtbottnarna. Första gången! Dom ser iaf bra ut, så vi får väl se hur dom smakar i morron ;)
Nattningen gick inge vidare, Elton vägra somna. Så han somna inte förrän 22:40, med stora protester. Grin och skrik. Jobbigt både för han och oss..
Roger står i duschen nu, när han är klar ska vi nog krypa ner i sängen. Måste ta vara på dom timmarna man får..

I morron fyller världens bästa Roger år! :) Så i morron ska vi fira med paket och tårta. Hoppas bara tårtorna blir bra ;)
Har dock inte hunnit med städningen i dag, så de får bli i morronbitti, de första vi gör efter frukosten.


Vindruvor är mums!

När mormor/gammelmormor är här, får Elton alltid en peng att stoppa i sparbössan!
Dock blev tvreklamen väldigt intressant oxå..

Djup koncentration!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0