Försök


Elton nobbade även gröten i går kväll.. Han vägrade dessutom somna. Så när mamma/mormor kom hem från jobbet i går kväll, efter 20, gjorde även hon ett försök. Som faktist lyckades!
När Elton hade somnat myste vi till de med pepparkakor och mögeloströra, sjukt gott! :) Blev en tidig kväll för mej, då batterierna i barnvakten tog slut. Elton rörde sej inte äns när jag kom och la mej! Sedan sov han ända till 05:20 i sin säng, kom över till mej och sov till 06:30. Då klev vi upp och fixa gröt, vilket han nobba igen.. Jag förstår inte. Han måste vara superduper hungrig!

Så här gnällig och mammig som Elton är nu, har han aldrig varit! Inget, verkligen inget, duger. De är gnäll och grin hela tiden. Han har tutten i munnen och snutten i handen, hela dagarna, vilket han aldrig bruka ha!
Jag håller på att bli tokig, helt allvarligt!

Nu ligger fisen och sover med mamma/mormor. Sedan ska vi åka och bada! Får se om Elton äns vill bada, då de inte är uppvärmt i poolen. Men han älskar ju att bada, så de skulle inte förvåna mej om han glatt hoppar i! :)
Sedan skulle farmor/gammelfarmor låna Elton för en promenad.


Kommentarer
Postat av: Kvack

Vad jobbiga nätter ni fortfarande har. Hoppas att det vänder någongång. Tycker så synd om er alla 3.

2009-10-29 @ 14:25:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0