Egen


I natt sov Elton ända till 05 i sin egen säng, riktigt duktigt! 05 kom han till oss, halvsov till 06:30, då gav vi upp och klev upp. Bytte blöja och myste i soffan, framför Vakna med the voice. Elton är helt fascinerad av de, han sitter så snällt i soffan och kollar. Bäst är rapatacen, han blir så koncentrerad! :)
Efter mysstunden i soffan blev de frukost. Sedan sov Elton i 50 minuter, medans kika jag och Roger på julklappar. Hitta några, men inte många..
När Elton vakna fick han lunch och sedan bestämde vi träff med Frida och Arvid på bakgården. Elton var helvild och bara toka sej, sprang i från mej och ville inte alls gå åt "rätt håll" :)
När vi hade hunnit gungat en supersnabbis, börja de regna. Så typiskt! Så vi packa ner pojkarna i vagnarna, för att kika om lekparken neranför oss var bättre än våran, men de kunde vi utesluta ganska fort.
Promenera vidare till bageriet, handla lite fika bröd och gick sedan mot en annan lekpark. Som tyvärr inte fanns längre, haha! Frida måste nog ha drömt ;) Hitta iaf en bänk, så där blev de fika. Tack för fikat Frida!
Efter fikat traska vi hemåt. Hemma hann vi bara hoppa in i duschen och byta kläder, så for vi mot Birsta. Var på Ikea och bytte glasen (som var trasiga). Gick på Team Sportia för att handla vantar åt Elton (hade glömt hans hemma), när vi kom in stog killen i kassan och prata i telefonen (var tydligen ett privat samtal, då han prata om plugget, som han så fint sa). När vi kom till kassan, för att fråga om mindre storlekar, vände han sej om och ignorera oss(?)! Jag blev helt tokig, så gör man inte! Så jag sa högt till Roger, nu går vi! Roger la till, förjävla dålig service! Jag hatar sånt, fy..

Kikade in på Stadium oxå, men dom hade bara tunna vantar. Så de blev inga där häller, men bättre bemött blev vi iaf!
Sedan kika vi in på Toys"R"us (vilket namn!), men där var de kaos och tokvarmt, så vi gick bara igenom och ut.
Vidare på Media Markt, där skulle vi ha en DVD-spelare (våran gick sönder för några dagar sedan, bara sådär..). Hitta en till ett lagomt pris, då vi inte annvänder den allt för flitigt. När vi var klar där, mötte vi upp mamma/mormor, Martin och Gina på Jysk. Där köpte vi några kuddfodral och Elton fick en tomte av mamma/mormor- Den pilla han på med när han kom hem :)
Innan vi for hem var vi på Willys och handla lite, köpte med lite mat påvägen hem och sedan landa vi hemma. Elton var trött redan innan vi for till Birsta och var inte speciellt piggare när vi kom hem. Så vi busa så mycket som möjligt, så han skulle hålla sej vaken.
18:30 fick Elton sin efterlängtade gröt, sedan insmorning och jamas. Strax efter 19 sov Elton (ja, hans mamma och pappa oxå). Men vakna strax där efter och fick somna om i pappa Rogers famn.
Vi har kikat på Idol och myst i soffan. Ska snart se en film, om vi orkar vill säga.

I morron kommer mamma/mormor och pappa/morfar och kidnappar Elton ett tag. Dom skulle på Birsta, shoppa och äta gott. Så jag och Roger planerar att sova, haha!
Annars får vi se vad som händer i morron.

Gunga är skoj!

Arvid tog de lungt vid gungan han :)

Pojkarna utanför bageriet, väntar på fikat!

Nej tack, jag vill inte vara med på bild!

Bus med Gina och Martin på Jysk.
(Haha, Martin hade precis legat ner på sängen)

Tok Elton!

Kolla in hakorna ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0