Jätteoroligt


I går kväll sov Elton jätteoroligt, han vakna X antal gånger och hade jättesvårt att somna om. Helt plötsligt var han toksnorig och kunde knappt andas, så suga på tutten var omöjligt. Och utan den kan han inte somna. Inge vidare.
Lite innan 01 vakna han till riktigt och kunde inte alls andas genom näsan. bytte blöja, gav näsdroppar (så gott de gick..) och gav Alvedon. Vid 03 somna han äntligen om! Vakna 06 men somna om till 08.

När vi vakna var Martin här! :) Han skulle hämta tågbiljetterna (han ska till Göteborg och "kolla in" lumpen) oxå passa han på och dricka lite kaffe och busa med Elton.
Försökte även fixa fram en svart slips åt han (han ska på begravning i dag eller han har tillomed varit på den nu!) och tillslut hitta vi en. Grannen mittemot hade en, tack för de! :)
När Martin skulle fara blev Elton superledsen, han ville verkligen inte släppa Martin. Och när vi vinka i fönstret var de inga glada miner. Tokungen våran! :)

När Martin for, klädde vi på oss och gick på lill Ica. Var menat att vi skulle handla frukost, en mycket dyr frukost. Lite över 300 kronor lada priset, haha!
Hem och åt frukost, sedan skulle Elton sov. Jag fixa Elton och Roger plocka ihop lite här hemma. Elton sover fortfarande.

Mamma/mormor och pappa/morfar kom för ett tag sedan oxå! :) Pappa/morfar och Roger är och kikar på en bil, mamma/mormor ligger i soffan brevid mej och halvsover ;)
Jag ska vika ihop rentvätten, så jag kan hänga upp de andra. Mamma/mormor och pappa/morfars tvättmaskin har gått söner och blir inte lagad förrän till veckan, så nu går maskinen här hemma varm! :)

Blir ingen middag inne i stan för mej och mamma/mormor, utan vi käka pizza här hemma med Roger och Elton i stället. Mysigt! :) Men bio blir de, längtar så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0