Redan




Jag och Elton är redan hemma i Ljunga! :) Kom hit i går kväll med mamma/mormor. Blev ändrade planer hela dagen i går! Första skulle vi stanna i stan, sedan skulle vi hem hit och sedan samma visa om igen.. Och där emellan skulle vi även och grilla hos Familjen Byström, men nu blev de som de blev iaf! Skönt att vara här :)

Natten har varit helt okej faktist! Elton åt en hel portion gröt och somna hur snällt som hällst i går kväll. Och sedan sov han rätt bra, iaf fram till 04 då mamma/mormor var uppe och drack vatten.. Men han somna om tillslut! :)
Däremot har jag sovit som ett arsle.. Dela en 90:s säng med Elton, är som att dela säng med en jätte. Elton tar sjukt stor plats! Dessutom är Louises säng otroligt oskön.. Men, vi överlevde natten iaf!

I dag ska vi fara till Ånge hela bunten. Pappa/morfar ska besikta bilen, vi ska hitta nått till Nova (mammas systers barn) som ska döpas på Lördag och sedan ska vi säkert handla. Vi ska fara då Elton behagar att vakna och har fått lite mellis i magen! :)
Och klockan 17 i kväll ska jag och mamma/mormor infinna oss i Frästa på körskolan. Då ska äntligen kursen bli gjord! Så när jag duschat klart så ska jag ringa min farmor och höra om hon kan vara barnvakt åt Elton ikväll, då Louise inte kan för foten ;) Kommer säkert gå skit bra, bara farmor kan villsäga!

I dag ska Roger och prata jobb, så de håller vi tummarna för! Dessutom ringde han i går och berätta att en kille/karl ska komma och kika på våran lägenhet i kväll. Kul men ändå lite sådär.. Vi hade ju ändå tänkt lagt lägenhetsplanerna på hyllan ett tag. Men vi får se hur de går!

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag är klar tills Elton vaknar..




Kommentarer
Postat av: Therese

och inte hörde du av dig när du va i Ånge :)

2009-05-29 @ 08:31:24
URL: http://theresiiia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0