Längden



I dag var vi som sagt på BVC, gick super bra! Elton hade inte gått upp så mycket i vikt, men väger nu 11,3 (ungefär iaf, mitt minne är inte bra nu..). Men på längden hade han dragit i väg, nu är prinsen hela 80cm lång! Han har växt 5cm på 2 månader :) Sprutorna gick oxå prina, lite grin och sedan var de bra.
När vi var klar där, for vi och handla på Coop. Sedan hem för lunch, innan Roger skulle fara. Pappa/morfar hann komma innan Roger for, så de blev lite tårta och kaffe. Pappa/morfar och Elton busa och myste järnet!
Blev en promenad på Ica för lite kattmat och lite mer mys, innan pappa/morfar skulle och jobba. Bra precis tills han for, kom Eltons gudmor, Ulrika! Blev ännu mer mys och paket. Dock var Elton supertrött, då han hoppade över eftermiddagsluren.. Så till 18 orkade han hålla ut, då blev de gröt och sedan vinka vi hejdå till Ulrika. Innan 19 sov Elton, somna supersnällt!
Men han sover sådär.. Har redan varit in ett par gånger, jättejobbigt för lill prinsen. Både tänder på G och sprutorna, kan de bli sämre? Hoppas iaf att han sover okej i natt, då Roger är borta. Han blir ju borta hela helgen.. Fy!

Nu ska jag plocka fram lite godis och dricka! Ska nog slå på en film, men känns sådär då Elton vaknar som han gör.. Får se hur de blir.

Kommentarer
Postat av: Sara&seb

Hehe=) min "lilla" väger hela 12,1 kg.=) Vilken lite knubbis Seb är :)



Jackan är ursnygg. Köp den!! Elton skulle vara hur söt som helst i den. ler

2009-07-30 @ 21:54:21
URL: http://ourson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0