För ett år sedan



Väskan - 25 juli 2008 kl 23:28

Nu är äntligen BB-väskan packad :) Jag o Roger gjorde de nu ikväll, så nu är vi starklara ;) Väskan står bara o väntar i sovrummet, med nallen o allt! Var skit svårt o veta vad man ska ha med sej igentligen.. Men vi har ju inte took långt till sjukhuset, så har vi glömt nått får väl Roger åka hem eller mormor komma med de :)


Annars har dagen bara sprungit i väg! Helt sjukt vad dagen gått fort.. När Roger kom hem i morse klev jag oxå upp, så vi var på G tidigt! Vid 7 var Roger redan o tvätta bilen, jag slumra till ett tag till.. När han kom hem slängde jag på mej kläderna, klänningen för att vara exakt. Sjukt varmt ute i dag! Så for vi med inköpslistan o leta allt vi skulle ha, lämna tillbaka tapeter som blev över efter vardagdsrummet, käka lunch o höll på svettas ihjäl :) Hua! Men nu är verkligen allt köpt till bäbisen, alla salvor o sånt! Till mej själv oxå för den delen..

Efter att vi handlat klart for vi hem till tvättstugan, tvätta dessutom täckena o kuddarna :) Underbart!

Medans maskinerna gick for vi på tippen med alla gamla lister o massa skrot! Tillbaka till tvätten, efter de åkte vi vill Marcus med en maskin o några lampor, när tvätten var klar for vi o köpte oss en sallad på pizzerian, ingen av oss orka laga mat ;)

Men vi tog o städa innan maten, så nu är de kliniskt rent här hemma! Har verkligen gjort allt nu.. Men vi är helt slut där efter oxå!

Roger har fortfarande inte sovit han, sedan 2 eller nått i går eftermiddag! Hua, just nu står han i duschen. Men vi ska snart kika på film, så han lär nog somna i soffan efter ett par minuter ;) Jag är nog inte långt efter han jag häller..


Men när vi var klar med allt här hemma, städning o packning så gick vi ut på balkongen o spela någa omgångar Yatzy :) Super kul! Roger vann hela skiten till slut, 3-2.. Men de tar jag igen nästa gång!

Efter förlusten så tog vi o bädda nytt i sängen eller bädda klart, vi väntade på att kuddarna skulle torka :) Så nu är både sängen o vi rena, ska bli underbart o krypa ner i sängen, dessutom med sällskap i natt, Woho!

O nu har jag hamnat här, väntar på att Roger ska bli klar med duschningen :) Vilket är typ nu! Så nu väntar vi bara på att filmen ska bli klar..


I morron kommer mamma o pappa :) Dom är o lyxar till de på hotell o Casino i kväll, dom fick de i 10 årig bröllopsdagspresent av mormor förra året! Så dom har haft en heldag tillsammans bara dom, vilket dom är sjukt mycket värda :)

Så efter att dom checkat ut i morron vid 12 så kommer dom hit. Pappa o Roger ska till mormor o slipa köksluckorna o måla dom, jag o mamma får se vad vi hittar på.. Vi har ju städat allt i dag, så vi kanske gör Birsta i morron :) Bara hon o jag! Men vi får se.. Fotbad ska de bli iaf!


Kan ju säga att kommer inte bäbisen efter dagens bravader, har inte sutti still en gång i dag, så kommer h*n aldrig :) haha!


Nu är snart filmen klar, en skräckis tro jag Roger har valt.. Så vi sover väl snart i soffan ;)


 

6  d a g a r  k v a r  ! ! !


Roger <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0