Bilder - Troys dop



I går var vi ju till Känne, på dop! Vi åkte här i från vid 10, innan vi var framme (skulle ju tankas och en massa) så var klockan 12:30. Elton hann få i sej lite mat eller vi försökte men han drack bara, innan dopet..

De var toppen väder, solen lyste och de blåste varmt! :) Underbart då dopet var ute. De spelades dragspel, prästen var kanon tyckte jag och Troy skötte sej hur bra som hällst. Lite grin när vattnet kom på huvudet bara. Superfin var dopet!
Efter dopet blev de grillat, potatissallad och beasås. Myscket gott! Efter maten var vi tvungen att fara, då Roger skulle och jobba.. Så vid 16 åkte vi hemöver. Lämna av Roger i stan klockan 17:30. Jag och Elton hann bara hem och fixa gröt innan de var dags att sova. Men Elton var så go hela dagen i går, skötte sej prima!


Johan Michael Troy Hjort - 090704
























Kommentarer
Postat av: Nina

Oj så billigt, nästan så man måste åka och köpa ett ;)



Vad mysigt med utomhusdop. Synd att man inte kan ha det på vintern. Man skulle ha planerat barnen bättre alltså ;)

2009-07-05 @ 22:53:13
URL: http://thepioneer.blogg.se/
Postat av: Sabina-17 och mamma

SV; Ahww taack :) :)

2009-07-06 @ 02:31:29
URL: http://saabiina.blogg.se/
Postat av: ida

Hihi, måste kommentera på detta inlägg för ditt utomhusdop var så mysigt. Vi ska själva ha utomhusdop den 22:e så satt och letade efter inspiration och hittade ditt mysiga dop! Mycket fint :) Även om det var några år sedan! Kul vad man kan hitta!

Svar: Kul att du hittade hit! :) Dock är de inte vårat dop, utan kompisar till oss :) På Lördag ska vi på samma ställe, till lillebrors dop :) Lycka till med dopet erat!
MissH

2012-07-14 @ 10:58:27
URL: http://idaceciliadanielsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0