Beslagtagit



Sitter inte vid min dator nu, utan vid Martins, då Gina beslagtagit min ;) Så i kväll (iaf inte nu..) blir de tyvärr inga bilder. Har dock en massa att blogga, så dom kommer!

Helgen hos mamma/mormor och pappa/morfar har varit super mysig, som vanligt! Vi har mest gjort ingenting, men ändå är de så underbart att bara vara där!
Kom hem i går, ganska sent. Så Elton somna i bilen påväg hem.. Typiskt! Försökte med lite gröt och nattning vid 19, som vanligt. Men de gick inte. Så 1½ timme senare gav vi upp och klev upp. Lika bra då de bara är grin och bus i sängen!
När vi klev upp blev Elton som ett monster, han gjorde allt för att jävlas! Han röck i gardinerna, vi sa nej och flyttade undan han, han skratta och gjorde samma sak om och om igen. Han slog av tv:n, vi sa nej, han skratta. Han slog med en leksak på glasrutan på bokhyllan, vi sa nej, han skratta och gjorde om de igen.. Till slut fick vi nog, slog på en film i sovrummet och Elton somna vid 22. Jag somna kort där efter oxå.

I dag hade vi inga planer alls, men har ändå haft fullt upp! Först sov både jag och Elton frukost, sedan kom Martin på frukost/lunch. Efter de for vi och handla, lite gröt och frukt. Sedan skulle vi till Frida, C-H och Arvid, men då ringde Tommy (Rogers pappa) och ville komma på fika. Sagt och gjort, 5 minuter senare var dom här. Elton börja tok grina! De kanske säger nånting om hur ofta dom träffas? (Räkna ut att dom sågs sist i påskas..)
När dom for, gick vi upp till grannarna! Där bjöds de på mumsigt fika, massa prat och en massa bus. Så kul att se pojkarna leka med varandra :) Fast mest ska dom ha de den andra leker med.. Men dom är så söt! Elton har verkligen saknat Arvid!
Vid 17 gick vi hem för middag. Elton fick mat och sedan börja vi med våran: hemmagjorda köttbullar, brunsås och mackisar/potatismos. Martin och Gina käka oxå middag med oss, trevligt!

Elton, som inte sovit sedan frukosten, har varit super gnällig i dag. Men ändå har han varit så snäll, med tanke på att han sovit så lite! Men på slutet var de svårt att hålla han vaken, trodde inte att jag skulle få i han nån gröt. Men han åt en full skål med gröt, lill prinsen! Sedan somna han på 5 minuter. I sin säng och utan grin! Han är så duktig, lillkillen våran.

Roger är med Martin och kollar på nån bil, Gina sitter brevid mej och datarnördar. Lika så jag ;) Tänkte kolla om de är nått sevärt på tv:n i kväll, annars blir de nog en tidig kväll. Mitt huvud och mina öron är helt slut, efter flera dagar med bara en massa gnäll.. Hoppas verkligen att Elton kommer över de här gnällstadiet, snart!


Kommentarer
Postat av: Roxanna - kamp efter cancern

verkligen roligt att höra.

Vilken fin liten pojke du har

2009-07-20 @ 22:15:54
URL: http://sannassanna.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja, det brukar ju gå väldigt snabbt när dom väl kommer på hur man ska göra :) Man märker nästan på Lily från dag till dag att hon blir mer o mer säker på benen, även om modet inte riktigt finns där ännu. Hennes balans är hur bra som helst så jag är nästan säker på att hon skulle kunna gå om hon bara vågade, mammas lilla hare, haha.



Lily kom inte till världen förrän den 16 augusti hon. Hade ju BF den 4:e men fick gå över i 12 långa dagar. Så kan ju säga att jag läste din blogg med skapligt mycket avundsjuka!



Hur länge ska du vara mammaledig då? Har ni tänkt att Elton ska börja på dagis eller vad har ni för planer?

2009-07-20 @ 23:12:50
URL: http://ehline.bloggagratis.se
Postat av: Sara&seb

Tack för kommentaren:) Oj 40 kg, har svagt minne av att du blev ganska stor med han! =) Få se vart jag hamnar:) Kram

2009-07-21 @ 10:08:54
URL: http://ourson.blogg.se/
Postat av: Marica Rödebäck

Roligt att du vill vara med, länken är på plats.

2009-07-21 @ 10:20:19
URL: http://rodeback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0