Direkt


Dagen börja som vanligt klockan 07! De är verkligen full far direkt, för Elton. Han hinner inte änns vakna innan han kryper och ställer sej i sängen. Inget halvsovande här på morronen häller!
Sedan blev de frukost, Elton verkar nobba gröten totalt nu. Han äter knappt nått alls.. Så de fick bli macka och mjölk i stället. Precis som mamma och papap! :)
När de var dags för en tupplur för Elton, passa även jag och Roger på att sova. När vi vakna fick vi för oss att vi skulle och hälsa på familjen Hjelm/Härén, kika på nyaste tillskottet, Cornelia! Eltons allra första kusin :)
Kolla buss tider och såg att de gick en 25 minuter senare! Stressa på oss kläder och packa väskorna. Hann bra precis till bussen!
Elton var super nyfiken på Cornelia! Skulle vara snäll och ge hon en penna, mössan hon fick av oss och en massa andra saker. Sedan skratta han bara och peta hon på magen :) Men efter ett tag ville han för mycket och för hårt, men han ville ju bara vara snäll. Lillfisen, som helt plötsligt blev stooor!
Cornelia var så lik Marith, hon hade hennes ögon och haka! :) Super söt!

Kom hem lagomt till middagstid, så då blev de pärbullar, bacon och hemmagjord lingonsylt! Elton åt lite mer än 2 pärbullar, så de var en hitt :) Kul att nått vi erbjuder han, passar i smaken! För just nu är han kräsen, äter lite och dåligt. Mest bara korv, korv, korv och åter korv, som går i lillmagen! Så nån dag i veckan måste jag laga korvgryta åt prinsen, så han iaf äter nått :)

Elton somna super snällt vid 19, men vakna bara kort där efter och grina.. Så Roger fick börja om med nattningen. Men nu sover han, förhoppningsvis för natten! Och lika bra som dom sista nätterna, de skulle vara skönt :) För just nu somnar han oftast vid 19 och sover till 07, med några enstaka tuttistoppningar. Mycket skönt att sovandet börja ordna upp sej, för de är vi värda! Efter 12 månaders dåligt sovande, är de rätt skönt med några timmars sammanhängande sömn!

Nej, nu ska jag ladda inför Lipstick Jungle. Ska ta fram lite chips, som vi köpte på marknaden, och Coca Cola! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0