För ett år sedan


Magen - 18 augusti 2008 kl 18:29   
                 
Magen V. 39(38+6) - Sista magbilden :) 


 

Magen i dag - 20 dagar efter förlossningen ;)
 

(Dock måååånga kilon kvar :P)



  

Fort - 18 augusti 2008 kl 17:48


Dagarna går så himla fort! Fattar inte vart dom tar vägen.. Dom bara springer i väg, ändå tycker jag inte vi hinner nått alls nästan!


I dag kom Melker o mamma/mormor hit :) Melker skulle på sjukhuset o kolla ögonen, så då passa dom på o komma hit! Så i dag blev de pastasallad o mys i soffan :)

O mormor kom med sina magiska fingrar o fick lill prinsen o ta nappen ;) Helt otroligt, när vi har försökt har na nobbat den totalt! Men, vi får väl se hur de går.. Om han tar den i kväll eller inte. Skulle vara skönt för mina bröst o få vila en natt iaf ;) För dom två nätter som varit har han verkligen inte gjort nåe annat än snutta! Men men, de åter står o se..

Egentligen är jag fortfarande kluven om nappen, men som alla säger, amningen funkar ju nu.. Jag ser ju hällre att han tar nappen än tummen, lite svårare o sluta med den!


I går tog vi o bada Lilleman oxå, de var ingen hitt kan jag lova ;) Han skrek som en stucken gris o blev stel som en pinne!

Pappsen o Prinsen :)


 

Nu har pappa Roger precis farit o jobba, Lilleman ligger i vagnen o sover o jag ska passa på o kissa medans han gör de ;) Kvällen ska vi spendera i sängen o mysa vi två, självklart ska vi längta efter pappsen!


Roger & Lilleman <3



Världens - 18 augusti 2008 kl 13:30

Världens mest underbaraste!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0